Yorumlar  

 
#172 Guest 21-11-2017 11:07
Hocam merhaba,

Ben 4-5 yıldır hashimato hastasıyım. Şu an euthrox 50 mg kullanıyorum. Yaklaşık 7 aydır da antidepresan kullanıyorum, son dört ayı prozac. En yeni kan değerlerim şöyle (geçen hafta itibariyle): TSH 1.24 (nd 0.34-5.6), serbest T3 3.08 (nd 2.5-4.37), serbestT4 0.87 (nd 0.61-1.12) anti tpo 1014 (nd 0-9), anti troglobulin antikor 27.7 (nd 0-4). Ayrıca b ve d vitaminlerim de normal, şeker normal. Prozac ve euthrox kullanmama rağmen son 4 ayda çok kilo aldım, hala depresif ve takıntılıyım ve kendimi yorgun hissediyorum. Bazı yerlerde antibodilerin tek başına hipotiroid belirtileri göstermemize yettiğini, tedavi edilmesi gerekenin bu antibodiler olduğunu okuyorum. Konuya ilişkin görüşünüzü almak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
Alıntı
 
 
#171 Guest 18-11-2017 18:00
Hocam annem 59 yaşında ığdırda yaşıyorbundan 3 hafta önce aşırı baş ağrısı sebebiyle özel bir hastaneye gidiyor ve yüksek tansiyon var diyorlar ve bir tansiyon ilacı verilip duzenli tansiyonunu olcturuyorlar cakat ilac normalden fazla tansiyonu dusurunce devlet hastanesine genel cerraha gidiyor ve ordaki doktor bir cok tahlil tetkik istemiş bunlardan biride triodine bakalim demiş troitle ilgili bir tarafta 1 tane1 cm kadar diğer tarafta 2 tane cok kucuk nodul var demiş doktor endikronolojiye tekrar hafta başında görünecek ve ona göre biyopsiye karar verilecekmiş hocam endiselenmelimi yiz öneriniz nedir? Size en kisa zamanda getirme taraftarıyım fakat mesafe uzak olduğu icin ilk firsatta bir öneriniz var mıdır?
Alıntı
 
 
#170 Guest 17-11-2017 17:16
Ben yaklaşık 20 yıl evvel troit ameliyatı oldum. Kan tahlillerim de sadece TSH yüksek çıkıyor.ultraso n tetkiklerimin en son çekilen deistmus izlenmedi.sag lobda 40×31×51 sol lobda üstte 9.6×8.5mm ortada 14×11 altta9.5×8 mmizoekoişk olası nodüller izlendi.bunun için nasıl bir tedavi önerirsinşz cevabınızı bekliyorum saygılar
Alıntı
 
 
#169 Guest 09-11-2017 19:50
merhaba mete bey,10 yil once troid ameliyati oldum.ameliyati mi alman hastanesinde siz yapmistiniz.ogu nden beri ilac kullanmaktayim. ancak bu yil k kez ultrason cektirdim ve troid zemininde noduller goruldu.ne yapmami onerirsiniz.
tesekkurler
Alıntı
 
 
#168 Guest 03-11-2017 14:20
Benim tiroitim yükselince sayın hocam ben çok kederli ve üzüntülü hissediyorum sanki dünya bitmiş yıkılmış gibi hissediyorum acaba yüksek tiroit biyolojik sorunu dışında psikolojik de insan da depresyon yapar mı sayın hocam ?
Alıntı
 
 
#167 Guest 03-11-2017 14:15
Sayin hocam ülkemizde tiroit yüksekliği çok fazla acayip de stresli ve sinirli bir toplumumuz var benim sorum şu olacak acaba stres mi tiroiti başlatıyor yoksa tiroit hastalığı genetik mi ? Ben tiroit hastası olduğumdan beri en ufak şeyde parlıyorum çok stres oluyorum stres olunca tiroit seviyem yükseliyor acaba tiroit mi stres yapıyor yoksa stres mi tiroiti azdırıyor ?
Alıntı
 
 
#166 Guest 31-10-2017 09:01
Sayın hocam
Annem beş yıldır hasimato nedeniyle takipteydi nodulleri vardı. Son ultrasonda 5 tane 1 cm lap çıktı.cerrahpas a da takibi var ama randevusu aralık ayında. Şimdi bizim zaman kaybetmemek için ne yapmamız gerekiyor. Ameliyat olacaksa sizin yapmanızı istiyoruz. Ama ameliyatlık mı anlamak için size mi geleceğiz yoksa dahiliyeciler ameliyata sevk edene kadar bekleyecek miyiz. Saygılar
Alıntı
 
 
#165 Guest 31-10-2017 09:00
Sayın hocam
Annem besletir yıldır hasimato nedeniyle takipteydi nodulleri vardı. Son ultrasonda 5 tane 1 cm lap çıktı.cerrahpas a da takibi var ama randevusu aralık ayında. Şimdi bizim zaman kaybetmemek için ne yapmamız gerekiyor. Ameliyat olacaksa sizin yapmanızı istiyoruz. Ama ameliyatlık mı anlamak için size mi geleceğiz yoksa dahiliyeciler ameliyata sevk edene kadar bekleyecek miyiz. Saygılar
Alıntı
 
 
#164 Guest 31-10-2017 08:56
Sayın hocam
Annem besletir yıldır hasimato nedeniyle takipteydi nodulleri vardı. Son ultrasonda 5 tane 1 cm lap çıktı.cerrahpas a da takibi var ama randevusu aralık ayında. Şimdi bizim zaman kaybetmemek için ne yapmamız gerekiyor. Ameliyat olacaksa sizin yapmanızı istiyoruz. Ama ameliyatlık mı anlamak için size mi geleceğiz yoksa dahiliyeciler ameliyata sevk edene kadar bekleyecek miyiz. Saygılar
Alıntı
 
 
#163 Guest 21-10-2017 20:09
Mete Bey Merhaba;
40 gün öncehipertroidi teşhisi koyuldu. Tromazol kullanıyorum, günde 3X10 mg. Karaciğer enzimlerim yükseldi.Ast 153, Alt 88, Ggt 220.Tsh dğerim 0,000 dan 0,001 e ancak çıktı. İlaca devam ediyorum. Atom tedavisine yönlendiriyor doktorum. engin Tecrübelerinizd en faydalanmak istiyor, güzel günler diliyorum.
Alıntı
 
 
#162 Guest 18-10-2017 17:31
Merhaba Hocam kistik fibröz osteitit hastalığı ile akciğer kanser
Hastalığı birbiri ile karisitirilabil ir mi? Babamın kanında kalsiyum
Oranı yüksek çıktığı için yoğun bakımda fakat kanser olabilir
Deniyor. Aslında hiperparatiriod olabilir mı? Bunun cevabını nasıl
Bulabiliriz? Şimdiden teşekkürler
Alıntı
 
 
#161 Guest 16-10-2017 17:56
Sayın hocam Türkiye'deki yüksek tiroit kan testi ile İngiltere'deki arasında fark nedir ? Benim tiroitim sürekli yükseliyordu hastanelik oldum kalbim güm güm atıyordu doktor birşeyin yok dedi eve gönderdi sonra öğrendim serbest t3 sürekli ilaç içtiğim halde yükseliyordu 30 günde 9.30 dan 11.86 ya çıktı böyle birşey olurken doktor Nasıl eve git der sayın hocam ? Sonra mini felç geçirdim tiroit ellerime vurdu sol elim titriyor doktor diyor parkinson olabilir hayatım karardı şok oldum .hayatım bitti ....
Alıntı
 
 
#160 Guest 16-10-2017 13:11
I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you've got hi quality content.

If you want to know how to make extra money, search for: Mrdalekjd methods
for $$$

my blog: FirstHermine: https://11Dinah.blogspot.co.uk
Alıntı
 
 
#159 Guest 13-10-2017 06:16
hocam bende multi nodül bulunamktadır. 1.8cm .ailede 3 kişi guatır kanseridir. sisze ameliyat olabilmem için ne yapmam lazım. ve
1: fiyatı ne kadar olur.
2.ne kadar sürede randevu veriyorsunuz. tsk.
Alıntı
 
 
#158 Guest 11-10-2017 00:00
Sayın hocam bu Nasıl Avrupa ülkesi İngiltere'de sağlık sistemi rezalet (NHS) 8 sene gözgöre göre bana 300 mg propylthiouraci l içirdiler yüksek tiroit ilacı dünya da 8 sene yüksek tiroit ilacı içen bir gerizekalı ben varım herhalde herkes 2 senede geçmezse ya atom tedavisi veya ameliyat oluyordur neden İngiltere'deki doktorlar zehirlenmemi seyrettiler birde diyorlar karar vermek hastaya bağlı ben nerden bileceğim ne doğru doktormuyum saçma sapan sistem vücuduma boşuna zarar verdim ..
Alıntı
 
 
#157 Guest 09-10-2017 16:26
İyi akşamlar Mete Bey,
Ben 20 yaşıda hiperparatroid hastayım. Kanımda ve 24 saatlik idrarımda kalsiyum seviyem yüksek çıkıyor fakat 2 kere sintigrafi (spect ct) çektirdim ve 2 sininde sonucunda sıkıntılı yer bulunamadı. Kemik ölçümü sonucum da T-Skor -1.00 çıktı. 18 yaşımda sol boyundan başlarayarak göğüs üstünde devam eden koltuk altı başlangıcında biten Castleman ameliyatı olduğum ve bu bölgeden 13cm lik bir kitle çıkardılar. Sol tarafımda klevikula kemiğimin bir kısmı yok ayrıca sol kolumda da yapay damar bulunmakta. Bu yüzden sorunlu bez bulunmadan herhangi bir cerrahi işlemden kaçınıyorlar, size göre nasıl bir tedavi uygulanmalı, bu konuda ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Alıntı
 
 
#156 Guest 07-10-2017 17:24
Yuksek tiroit testosterone u dusurur mu sayin hocam ? 2014 temmuzda Benim testosterone 23.7 idi agustos 2016 da 16.8 dustu buyuk dusus var
Alıntı
 
 
#155 Guest 06-10-2017 12:49
Merhaba Mete bey,

Bu yılın Nisan ayında 26 TSH değeriyle hipotiroid olduğumu öğrendim.Testte n bir hafta sonra ilaç kullanmadığım halde TSH kendi kendine 12'ye düştü. Sonrasında Euthyrox 75'e başladık. Haftasonu dozum 50 idi. 6 hafta sonraki kontrolde TSH 9 çıktı. Dozum 100'e çıkarıldı. Bu dozla TSH 0.02'ye düştü, hipertiroid belirtileri başladı. Doz 75'e düşürüldü. Şu an bu dozda yine hafif hiportiroid belirtileri gösteriyorum. 3 hafta sonra kontrolum var. Ultrason sonucum tamamen normal çıktı, hiç bir anormallik veya nodül yok. Anti TPO 9.30, Anti TG 13.10 çıktı. Doktorum normal sınırlarda olduğunu ve haşimoto olmadığımı söyledi. İyot bakıldı, yetersizlik çıkmadı. İlaç olarak sadece 1 yıl önce bıraktığım Aldactone var. Ailemde tiroid hastası yok. Doktorum geçici bir durum olabileceğini söyledi ancak dalgalanmalarda n dolayı doğru dozajı bulamıyoruz bir türlü. Sizin fikriniz nedir?
Alıntı
 
 
#154 Guest 30-09-2017 19:45
Sayın hocam yüksek tiroitin uzun süre tedavi edilmezse ani mini felç yaptığı söyleniyor kalp krizi ve felç yaptığı doğru mu sayın hocam çünkü bende 2016 yılının şubat ayında ellerim uyuştu başım döndü doktor diyor mini felç geçirmişim 8 senedir yüksek tiroit hastasıyım
Alıntı
 
 
#153 Guest 30-09-2017 07:54
Selamlar sayın hocam benim 91 yaşında tiroit papiller kanserli annem var 3 kez ameliyat olmuş yine büyümüş şu an sağ lopda 18x13x14 büyüklük de ümraniye devlet hastanesin de kulak burun boğaz bölümüne götürdüm ameliyat yapamadılar sadece boğazını delmişler beyine ve böbreklere de sıçramış diyorlar sen bana nasıl yardımcı olursun
Alıntı
 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3